Reklama:

Bardzo dlugi cykl (3)

Forum: Dla nastolatek

gość
09-11-2015, 21:07:42

Hej. Mam 20 lat , stale wspolzyje z moim mezem . Moje cykle najdluzej trwaja okolo 53 dni (marzec/kwiecień ) najkrocej okolo 30. Teraz jestem w 41 dniu cyklu i brak @.
Na jutro jestem umowiona do lekarza rodzinnego (mieszkam w UK) tu nie ma podzialu na ginekologow z tego co mi wiadomo. W styczniu odstawilam tabletki (jednoskladnikowe chyba, te ktore sie bierze 28 dni bez przerwy)wczesniej bralam jednoskladnikowe ale miałam po nich migrene. Dziewczyny powiedzcie czego sie spodziewac u lekarza ? Robilam test wyszedl negatywny ,nie zbyt mu ufam bo to jakis zwykly najtanszy jednakze nie oczekuje wyniku pozytywnego. Prosze powiedzcie czy to moga byc jakies torbiele ? Czy ktoraz z was miala taki przypadek ? Dzieki i pozdrawiam
Komentatorka
14-11-2015, 20:03:17

Porob przede wszystkim badania hormonalne . Bo cykle stanowczo za długie ...konsultowalas kkiedykolwiek z lekarzem teddługie cykle? Nie ma tam polskich ginekologów? Ja w Irlandii mieszkam i tu z tutejszymi lekarzami to samo ale sąpolscy gginekolodzy tez .
Wtajemniczona
17-11-2015, 15:05:28

witaj. ja przy torbieli jajnika tez mialam nieregularne cykle.. czasem nawet po 2 tyg okres mi sie spoznial.. najlepiej zebys znalazla jakiegos polskiego ginekologa. podejrzewam ze inaczej podejdzie do sprawy niz tamtejszy ginekolog... pozdrawiam
[img]http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3yx8deywqw9cw.png[/img]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Preejakulat
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
gość
Badanie u ginekologa
Hej dziewczyny, mamy pytanie czy wasz ginekolog tez was zawsze bada przez odbyt? Moj jakos tak sie sklada ze za kazdym razem po badaniu pochwy bada mnie przez pochwe i odbyt jednoczesnie, jest to mega paskudne uczucie, a jak rozmawiam z kolezankami to praktycznie zadna tego nie doawiadcza, dodam ze na nic nie choruje i chodze tylko na wizyty kontrolne raz w roku bo na chwile obecna nie mam ani potrzeb ani koniecznosci i to mnie znowu zastanawia bo nadchodzi ten dzien, prozze tylko o normalne odpowiedzi bez zbednyc tekstow dzieki
gość
Camel toe
Cześć, wiem że trochę nie odpowiedni temat na to forum, ale kto pyta nie błądzi. Mam problem z kopytem wielbłąda. Od jakiegoś czasu zauważyłam że nie ważne w jakich spodniach tworzy mi się ogromne kopyto wielbłąda. Zamówiłam silikonowe, wkładki do majtek, coś to daje, ale chciałabym chodzić w leginsach bez takich wkladek. Czy istnieje jakaś możliwość nieoperacyjnie, pozbyc sie camel toe na stałe?
gość
Klimakterium
Witam mam 50 lat typowe objawy menopauzalne czy pomiędzy mensstruacjami zdarzają się plamienia ?Jestem po chemioterapii jaki lek byłby dla mnie odpowiedni biorę już długo Femitominę czas zmienić
Reklama: