Reklama:

bol piersi u 12 latki (5)

Forum: Dla nastolatek

gość
25-02-2018, 11:30:13

Moja 12 letnia corka jest w okresie bardzo intensywnego wzrostu piersi.skarzy sie na bol.moj gin powiedzial mi ze to jest spowodowane szybkim wzrostem tkanki .skora napieta i boli.polecil masc uelastyczniajaca skore i jak sie uksztaltuja bol minie.
Forumowiczka
03-03-2018, 21:06:34

Ja w jej wieku tez miałam takie bóle.
gość
04-03-2018, 21:36:34

Dobrze Ci lekarz powiedział. Niech też nie uciska za bardzo piersi w obcisłe bluzki itp.
gość
05-03-2018, 23:05:28

Córka musi smarować ten ból ta maścia, też tak miałam i nic nie mogłam z tym zrobić, nawet stanik mnie umierał, fiszbiny pamiętam.
gość
07-03-2018, 11:37:46

Musi mieć dobrze dobrany biustonosz by nie uciskac za bardzo piersi, nie za mały lub typowa bluzeczke,staniczek sportowy bez haftek i fiszbin. Powoduje to trochę zmniejszenie bólu.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Mirena
Hej! Dziewczyny spotkałyście się z tym że wkładka zniknęła? Tzn jest ale w podżebrzu lewym (mialam robione Rtg), karmie piersią córkę i wyjąć laparoskopowo mogę najwcześniej jak skończę karmić, czyli za kilka miesięcy. No i do tego szpital i ta laparoskopia ;( a miało być tak pięknie
Co jest zaznaczone?
Może ktoś mi powiedzieć co zaznaczone jest na tym zdjęciu USG? Lekarz nic nie wspomniał, a dopiero teraz to zauważyłam.
gość
Camel toe
Cześć, wiem że trochę nie odpowiedni temat na to forum, ale kto pyta nie błądzi. Mam problem z kopytem wielbłąda. Od jakiegoś czasu zauważyłam że nie ważne w jakich spodniach tworzy mi się ogromne kopyto wielbłąda. Zamówiłam silikonowe, wkładki do majtek, coś to daje, ale chciałabym chodzić w leginsach bez takich wkladek. Czy istnieje jakaś możliwość nieoperacyjnie, pozbyc sie camel toe na stałe?
gość
Klimakterium
Witam mam 50 lat typowe objawy menopauzalne czy pomiędzy mensstruacjami zdarzają się plamienia ?Jestem po chemioterapii jaki lek byłby dla mnie odpowiedni biorę już długo Femitominę czas zmienić
Reklama: