Reklama:

brak okresu (4)

Forum: Dla nastolatek

gość
20-08-2014, 20:23:44

Witam, mam problem kochałam się z chłopakiem 27.07 i to byly płodne. Okres spóźnia mi sie już 6 dni. Strasznie sie zmartwiłam po 1 brak miesiączki, powiekszony biust, podwyższona temperatura, czeste oddawanie moczu. Zrobilam nawet test wyszedł negatyw.. zaczęły pobolewać mnie jajniki, a okresu wciąż nie ma.. o co chodzi? Czy ktoś miał podobny przypadek?
Początkująca
25-08-2014, 10:55:03

Witaj. Test ciązowy powinnaś robić rano wraz z pierwszym strumieniem moczu, zrobiłaś tak? Twoje objawy są typowe i dla ciąży i dla zbliżającej się miesiączki. Nie martw się 6 dni to nie jest koniec świata, powtórz test rano. :)
gość
26-08-2014, 20:17:37

Witam trochu sie pogubilam , otorz rozchodzi sie o to ze wspolzylam z moim nazyczonym z zabezpieczeniem ktore peklo z moich obliczen wynika ze to byly dni plodne a poczytalam na internecie na paru stronach i z jednych wynika ze byl do dzien nie plodny z innych wynika ze jednak byl i sie zgubilam trochu , z jednej strony niechciala bym miec teraz dziecka a z drugiej strony sie bym cieszyla . miesiaczke mialam 10.08-14.08 a wspolzylismy 24.08 a dwa dni wczesniej wspolzylismy bez zabezpieczenia i boje sie ze wtedy wyszedl za pozno . prosze o pomoc
gość
27-09-2018, 16:35:36

Każdy niezabezpieczony seks niesie za sobą ryzyko ciąży, powinnaś wykonać test ciążowy z porannego moczu, a jeśli nie to jest powodem spóźniania się okresu to udaj się do ginekologa https://ranking.abczdrowie.pl/s/ginekolog

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: