Reklama:

brazowa wydzielina podczas okresu? (2)

Forum: Dla nastolatek

gość
13-11-2013, 09:42:23

Witam , Mam 15 lat i narazie jeszcze mam dosc regularne miesiaczki (aktualnie jestem w jej trakcie ) NAgle zauwazylam ze oprocz krwi mam jakas o nieprzyjemnym zapachu brazowa wydzieline nigdy to mi sie to nie zdrzyło .Boje sie co to jest ,prosze o szybka odpowiedz
Wtajemniczona
13-11-2013, 14:41:46

zobacz czy po okresie też ta wydzielina się pojawi, jeśli tak to warto problem skonsultować z ginekologiem - może to być oznaka cysty, nadżerki szyjki macicy, polipów lub infekcji.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ciąża ???????
Czy możliwe zapłodnienie jest w dni nie płodne ? Uprawiałam seks w cyklach 18,20,24 mam okres regularny Cykl 28 dni Uprawiałam seks bez prezerwatywy Powinnam dziś dostać okres i go nie dostałam. Partner spuszcza się dopiero po wyjęciu
gość
Mirena
Hej! Dziewczyny spotkałyście się z tym że wkładka zniknęła? Tzn jest ale w podżebrzu lewym (mialam robione Rtg), karmie piersią córkę i wyjąć laparoskopowo mogę najwcześniej jak skończę karmić, czyli za kilka miesięcy. No i do tego szpital i ta laparoskopia ;( a miało być tak pięknie
gość
Kłykciny kończyste
Witam, pozwolę sobie pokazać zdj. Czy są tutaj widoczne klykciny kończyste? Nie współżyje, czy jest inna możliwości niż przez kontakt seksualny aby się tym zarazić ? Pozdrawiam
gość
Preejakulat
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
Reklama: