Reklama:

Ciaza (3)

Forum: Dla nastolatek

gość
05-06-2018, 14:39:31

Witam, 19.05(wedlug kalendarzyka byly to dni plodne) uprawialam petting z chlopakiem, ocieral on swoim penisem(przed wytryskiem) o moja pochwe i rowniez wkladal palce. Dostalam okres 3 dni przed planowanym okresem 30.05. Trwal jak zwykle 5 dni(dodam ze jedengo dnia strasznie zaczal bolec mnie brzuch, a zazwyczaj rzadko doswiadczam bolu menstruacyjnego) dzien pozniej 4.05 znowu pojawil sie okres,moze bardziej bym powiexziala ze skrzepy krwi+dodatkowy bol w jajnikach ktory odczuwam w sumie calu czas. Co to moze oznaczac? Moj okres zazwyczaj byl regularny i nie mialam problemow z bolami. Czy to moze byc ciaza ? prosze o pomoc
gość
19-06-2018, 17:08:15

A robiłaś test ciążowy? Uważam, że powinnaś go zrobić. Co prawda nie uprawialiście z tego co piszesz seksu tak dosłownie, ale z członka wydziela się coś takiego jak preejakulat, w którym też są plemniki. Oczywiście ryzyko ciąży jest mniejsze, ale według mnie jest. Sprawdź to . Wizyta u ginekologa nawet gdybyś nie była w ciąży też jest wskazana, żeby sprawdzić co się dzieje. Jeśli wszystko będzie dobrze, to po sobie wiem, że dla mnie ulgą jest po prostu antykoncepcja. Belarę biorę ponad rok, zero stresu i obaw. Może warto o tym pomyśleć.
gość
15-08-2018, 18:42:29

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Camel toe
Cześć, wiem że trochę nie odpowiedni temat na to forum, ale kto pyta nie błądzi. Mam problem z kopytem wielbłąda. Od jakiegoś czasu zauważyłam że nie ważne w jakich spodniach tworzy mi się ogromne kopyto wielbłąda. Zamówiłam silikonowe, wkładki do majtek, coś to daje, ale chciałabym chodzić w leginsach bez takich wkladek. Czy istnieje jakaś możliwość nieoperacyjnie, pozbyc sie camel toe na stałe?
gość
Klimakterium
Witam mam 50 lat typowe objawy menopauzalne czy pomiędzy mensstruacjami zdarzają się plamienia ?Jestem po chemioterapii jaki lek byłby dla mnie odpowiedni biorę już długo Femitominę czas zmienić
gość
Mirena
Hej! Dziewczyny spotkałyście się z tym że wkładka zniknęła? Tzn jest ale w podżebrzu lewym (mialam robione Rtg), karmie piersią córkę i wyjąć laparoskopowo mogę najwcześniej jak skończę karmić, czyli za kilka miesięcy. No i do tego szpital i ta laparoskopia ;( a miało być tak pięknie
gość
Krwawienie z pochwy po oddaniu stolca
Od kilku dni zauważyłam u siebie przy oddawaniu stolca zaczęła mi lecieć krew z pochwy w kolorze ciemnym, brunatnym. Miałam już raz usuwana nadzerke z 3 lata temu. Brzuch też taki nabrzmiały, twardy. Nie wiem czy to problem z jelitami, czy ginekologicznie. Jak naciskam podbrzuchem to strasznie mnie boli, nawet podczas stosunku to nie jest przyjemne, już to ostatnio zgłaszałam do ginekologa powiedział że mi jajnik wędruje, ale powinien wrocic. I tak się zastanawiam czy to może być ta też przyczyna.
Reklama: