Reklama:

czy to po przestaniu antykoncepcji czy ciaza? (4)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
07-02-2006, 10:18:00

mam problem: goraczke 37,2 do tego jestem przeziebiona i moje sutki sa takie nabrzmiale i bardzo bola przy dotyku dodam ze to ma byc moj pierwszy "normalny" okres po odstawieniu pigulek anty (mercilon)? okres ma sie zjawic za 4-5 dni. moze mnie ktos uspokoic?? bo chyba takie objawy po 4rech dniach od zaplodnienia nie sa mozliwe?? do tego dodam ze jestem dziewica i nie odbywalam stosunku z facetem, ale boje sie ze jakis plemniczek mogl sie przez przypadek dostac przy pettingu.. tymbardziej ze po odstawieniu pigulek latwiej jest o zaplodnienie.. jestem PRZERAZONA...
czasami wydaje mi sie ze czuje jakies bole w okolicach macicy jajnikow ogolnie podbrzusza..
dodam ze mam problemy z psycha odnosnie mojej ciazy. panicznie sie tego boje..

gość
07-02-2006, 13:39:00

czesc
nie panikuj na pewno nie jestes w ciazy! objawy o ktorych piszesz nie sa niczym innym jak objawami nadchodzacej miesiaczki wiec badz spokojna
pozdrawiam
gość
07-02-2006, 13:44:00

witaj!
dziewczyno uspokoj sie! nie jestes w ciazy! piszesz ze jestes jeszcze dziewica i uprawialiscie jedynie petting. z twojej wypowiedzi wynika ze jestes rozwazna istotka i na pewno uwazaliscie nawet podczas pettingu wiec bez obaw! uwiez mi nie tak latwo jest zajsc w ciaze nie kochajac sie tak 'naprawde' z facetem. objawy o ktorych piszesz sa zwiastunem nadchodzacej miesiaczki wiec bez obaw jak bedziesz sie stresowac doprowadzisz do jej opoznienia i kolejny stres murowany wiec uszy do gory i badz spokoja w ciazy NA PEWNO NIE JESTES!!
gość
07-02-2006, 13:59:00

przepraszam ze pytam ale po co bralas tabletki skoro nie wspolzylas???

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: