Reklama:

gość (2)

Forum: Dla nastolatek

gość
25-03-2015, 07:17:57

Witam ostania miesiączkę miałam 17 lutego dzisiaj jest 25 marzec i nadal nie dostałam miesiączki a od ostatniej nie uprawiałam jeszcze sexu ...proszę o odpowiedź
gość
26-09-2018, 16:32:53

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ciąża ???????
Czy możliwe zapłodnienie jest w dni nie płodne ? Uprawiałam seks w cyklach 18,20,24 mam okres regularny Cykl 28 dni Uprawiałam seks bez prezerwatywy Powinnam dziś dostać okres i go nie dostałam. Partner spuszcza się dopiero po wyjęciu
gość
Preejakulat
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
gość
Badanie u ginekologa
Hej dziewczyny, mamy pytanie czy wasz ginekolog tez was zawsze bada przez odbyt? Moj jakos tak sie sklada ze za kazdym razem po badaniu pochwy bada mnie przez pochwe i odbyt jednoczesnie, jest to mega paskudne uczucie, a jak rozmawiam z kolezankami to praktycznie zadna tego nie doawiadcza, dodam ze na nic nie choruje i chodze tylko na wizyty kontrolne raz w roku bo na chwile obecna nie mam ani potrzeb ani koniecznosci i to mnie znowu zastanawia bo nadchodzi ten dzien, prozze tylko o normalne odpowiedzi bez zbednyc tekstow dzieki
gość
Camel toe
Cześć, wiem że trochę nie odpowiedni temat na to forum, ale kto pyta nie błądzi. Mam problem z kopytem wielbłąda. Od jakiegoś czasu zauważyłam że nie ważne w jakich spodniach tworzy mi się ogromne kopyto wielbłąda. Zamówiłam silikonowe, wkładki do majtek, coś to daje, ale chciałabym chodzić w leginsach bez takich wkladek. Czy istnieje jakaś możliwość nieoperacyjnie, pozbyc sie camel toe na stałe?
Reklama: