Reklama:

lek gynazol (2)

Forum: Dla nastolatek

gość
18-06-2014, 21:28:05

witam, byłam dziś u ginekologa i przepisał mi lek gynazol ze względu na objawy grzybicze, teraz mam pytanie jestem dziewicą a aplikator dosyć mnie przeraża bo nie należy do najmniejszych . chciałam zapytać czy jest to bezpieczne? czy nie przerwie to błony dziewiczej? strasznie się boję, a nie sądziłam że to jest aż tak duże.
gość
18-06-2014, 21:31:39

dodam jeszcze, że wiem że błona jest elastyczna, ale jednak aplikator jest w dość dużych rozmiar i zastanawia mnie fakt czy wytrzyma .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Depilacja
Jaką metodę depilacji stosujecie?? Jak poradzić sobie z zapaleniem mieszka włosowego? Czy zmiana metody spowodowała u którejś z was pozbycie się tego problemu?
gość
Badanie u ginekologa
Hej dziewczyny, mamy pytanie czy wasz ginekolog tez was zawsze bada przez odbyt? Moj jakos tak sie sklada ze za kazdym razem po badaniu pochwy bada mnie przez pochwe i odbyt jednoczesnie, jest to mega paskudne uczucie, a jak rozmawiam z kolezankami to praktycznie zadna tego nie doawiadcza, dodam ze na nic nie choruje i chodze tylko na wizyty kontrolne raz w roku bo na chwile obecna nie mam ani potrzeb ani koniecznosci i to mnie znowu zastanawia bo nadchodzi ten dzien, prozze tylko o normalne odpowiedzi bez zbednyc tekstow dzieki
gość
Ula
Dziewczyny bardzo proszę o podanie dobrego ginekologa i dermatologa . Proszę o odpowiedź
gość
Mirena
Hej! Dziewczyny spotkałyście się z tym że wkładka zniknęła? Tzn jest ale w podżebrzu lewym (mialam robione Rtg), karmie piersią córkę i wyjąć laparoskopowo mogę najwcześniej jak skończę karmić, czyli za kilka miesięcy. No i do tego szpital i ta laparoskopia ;( a miało być tak pięknie
Reklama: