Reklama:

Miesiączka (3)

Forum: Dla nastolatek

Początkująca
21-03-2016, 21:19:51

Witam forumowiczki :)
Mam problem związany z tematem mianowicie..
15.02 miałam swój pierwszy raz z chłopakiem oczywiście zabezpieczaliśmy się. 4 marca miałam termin @ lecz się nie pojawiła. 22.02 kochaliśmy się bez,ale jesteśmy na 100% pewni,że nie zrobił tego we mnie.
07.03 wykonałam test ciążowy oczywiście rano,żeby rozwiać wątpliwości. Wyszedł negatywny więc nieco się uspokoiliśmy. Do tej pory nie rozstajemy się z gumkami,ale @ jak nie było tak nie ma w dodatku dzisiaj zrobiłam kolejny test tylko po południu i wyszedł pozytywny.Mam wszystkie swoje objawy @ bóle miesiączkowe silne jak za każdym razem przed i przez 3 pierwsze dni,biały,gęsty nieprzezroczysty śluz i wilczy apetyt. Dodatkowo chciałam zapytać czy kolejny test wykonać następnego dnia rano czy lepiej odczekać kilka dni ? ;) z góry dziękuje za odpowiedzi ^^
22-03-2016, 12:02:35

Moim zdaniem, jeśli nie jest Pani pewna co do interpretacji testu ciążowego, dla pewności można wykonać oznaczenie poziomu beta-hCG we krwi. Stosunek bez zabezpieczenia zawsze może wiązać się z ryzykiem nieplanowanej ciąży, nawet jeśli mężczyzna kontroluje wytrysk.
T.Markowski - lekarz Odpowiedzi na forum nie są lekarskimi poradami specjalistycznymi, mają wyłącznie charakter informacyjny i nie zastąpią wizyty u lekarza.
Początkująca
02-06-2016, 10:40:12

Moim zdaniem powinnaś jednak wziąć pod uwagę opcje, ze możesz być w ciąży. Mógł się zacząć wydzielać płyn pejoratywny i mogliście nawet tego nie zauważyć. On owszem ma mniejszą liczbę plemników, jednak są one zdolne do zapłodnienia. Radziłabym udać się do ginekologa.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Preejakulat
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
gość
Klimakterium
Witam mam 50 lat typowe objawy menopauzalne czy pomiędzy mensstruacjami zdarzają się plamienia ?Jestem po chemioterapii jaki lek byłby dla mnie odpowiedni biorę już długo Femitominę czas zmienić
gość
Krwawienie z pochwy po oddaniu stolca
Od kilku dni zauważyłam u siebie przy oddawaniu stolca zaczęła mi lecieć krew z pochwy w kolorze ciemnym, brunatnym. Miałam już raz usuwana nadzerke z 3 lata temu. Brzuch też taki nabrzmiały, twardy. Nie wiem czy to problem z jelitami, czy ginekologicznie. Jak naciskam podbrzuchem to strasznie mnie boli, nawet podczas stosunku to nie jest przyjemne, już to ostatnio zgłaszałam do ginekologa powiedział że mi jajnik wędruje, ale powinien wrocic. I tak się zastanawiam czy to może być ta też przyczyna.
gość
Ula
Dziewczyny bardzo proszę o podanie dobrego ginekologa i dermatologa . Proszę o odpowiedź
Reklama: