Reklama:

okres (2)

Forum: Dla nastolatek

gość
21-06-2015, 18:35:41

Czy okres może się spóźnić od golenia włosów lonowych kremem do depilacji?
gość
30-07-2015, 12:11:33

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ciąża ???????
Czy możliwe zapłodnienie jest w dni nie płodne ? Uprawiałam seks w cyklach 18,20,24 mam okres regularny Cykl 28 dni Uprawiałam seks bez prezerwatywy Powinnam dziś dostać okres i go nie dostałam. Partner spuszcza się dopiero po wyjęciu
gość
Mirena
Hej! Dziewczyny spotkałyście się z tym że wkładka zniknęła? Tzn jest ale w podżebrzu lewym (mialam robione Rtg), karmie piersią córkę i wyjąć laparoskopowo mogę najwcześniej jak skończę karmić, czyli za kilka miesięcy. No i do tego szpital i ta laparoskopia ;( a miało być tak pięknie
gość
Okres znowu
Hej dziewczyny będzie trochę długo ale muszę to jakoś opisać w styczniu okres spóźniał mi się długo byłam u lekarza przepisał mi duphaston na wywołanie po skończeniu całego leku pojawił się okres w 54dniu cyklu no i teraz mija 35 dc a okresu nie mam , czy on się pojawi czy znowu muszę iść po lek ktoś też tak miał że cykle się wydłużają po lekach Cykle mam zazwyczaj długie 33 dni
gość
Ciąża ???????
Czy możliwe zapłodnienie jest w dni nie płodne ? Uprawiałam seks w cyklach 18,20,24 mam okres regularny Cykl 28 dni Uprawiałam seks bez prezerwatywy Powinnam dziś dostać okres i go nie dostałam. Partner spuszcza się dopiero po wyjęciu
Reklama: