Reklama:

Pieczenie cewki moczowej ? (2)

Forum: Dla nastolatek

Początkująca
13-11-2011, 15:19:53

Od 2 miesięcy mam pewien problem.. mam 13 lat.
Po masturbowaniu, a wkładałam sobie długopis, na to rękawiczkę jednorazową i woda w tym, zawiązywałam gumką, żeby woda nie wylatywała.. no i po kilku dniach od tego zaczęło mnie szczypać przy sikaniu. Otóż nie mogłam raz się wysikać, a bardzo chciałam. Leciało tylko kilka kropelek i tak co chwilę, przy tym straszny ból.
Teraz szczypie mnie tylko pod koniec, byłam u lekarza rodzinnego i zapisała mi tabletki. Pomogły trochę, ale już mi się skończyły. Dodam,że w wakacje kąpałam się w zatoce na obozie jeździeckim, to może być z tego powodu, że jakieś bakterie załapałam? Boję się, że to od tego masturbowania się.. i teraz od dziś czuję jakieś kłucie w odbycie.. oO
Co to może być?
Tak żałuje, że się masturbowałam, że teraz już przestałam i nigdy już tego nie zrobię! ;/
Proszę o normalne odp. wiem, że mast. to coś złego, ale już nie cofnę tego.. ;/
gość
14-11-2011, 21:28:55

Masturbacja to nic złego - uczy się wtedy swoich reakcji i swojego ciała. Jednak Twoje objawy wskazują na zapaleni epęcherza moczowego. Najlepiej by było, abyś poszła jeszcze raz do lekarza i poprosiła o skierowanie na badanie moczu. Póki co staraj się pić dużo wody, sikać jak najczęściej a w aptece bez recepty dostaniesz np. Prouro z żurawiną i jakies ziołowe na pęcherz.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: