Reklama:

po pettingu odczuwałam przez dwa dni bó (3)

Forum: Dla nastolatek

gość
12-07-2012, 22:57:24

witam po pettingu odczuwałam przez dwa dni ból w podbrzuszu zaraz potem (po tych dwóch dniach) dostałam miesiaczke ktora sie pojawila 6 dni wczesniej dodam ze mam bardzo nieregularny cykl, czy to ma cos wspolnego z pett ?
Wtajemniczona
13-07-2012, 12:17:45

Raczej nie ma to nic wspólnego z pettingiem..
A co do bólu to był już kiedyś poruszany taki temat..
Ból może występować gdy partner jest zbyt hm nie wiem jak to nazwać zbyt "ostry", "agresywny"...
gość
14-07-2012, 09:50:10

Może to był zwyczajny PMS ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ula
Dziewczyny bardzo proszę o podanie dobrego ginekologa i dermatologa . Proszę o odpowiedź
gość
Preejakulat
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
gość
planowanie ciąży
Witam skonczyłam przyjmowac biofenac i neurovit ile te leki utzymują się w organizmie i kiedy mogę zacząc sie starać o dziecko?
gość
Okres znowu
Hej dziewczyny będzie trochę długo ale muszę to jakoś opisać w styczniu okres spóźniał mi się długo byłam u lekarza przepisał mi duphaston na wywołanie po skończeniu całego leku pojawił się okres w 54dniu cyklu no i teraz mija 35 dc a okresu nie mam , czy on się pojawi czy znowu muszę iść po lek ktoś też tak miał że cykle się wydłużają po lekach Cykle mam zazwyczaj długie 33 dni
Reklama: