Reklama:

problem (4)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
20-08-2004, 21:57:00

Pare dni temu kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia . mój partner zdążył wycofać członek ale miał później wytrysk i stwierdził że mam go troche na sobie dokładnie na wejściu do pochwy więc dokładnie je wytarłam. czy jest jakaś możliwość zajścia w ciąże? powinnam iść do ginekologa?????
gość
21-08-2004, 07:45:00

istnieje ryzyko zajscia w ciaze. antykoncepcja po stosunku (postinor) byloby tu rozwiazaniem. a na marginesie stosunek bprzerywany to nie jest zadne skuteczne zabezpieczenie.
Początkująca
21-01-2006, 20:31:00

Jesli kochalam sie z chłopakiem a pozniej okazalo sie ze po stosunku prezerwatywa zostala we mnie! i moge byc w ciazy! jak to moge zapobiec?! prosze o szybką odpowiedź to ważne!!!! to naprawde bardzo wazne jestem zalamana! i musze jak najszybciej wziasc jakias tabletke po stosunku prosze o nazwe i cene i czy jest to skuteczne!!

[ ta wiadomość była poprawiana przez: POMOCY dnia: 21-01-2006 21:44 ]
Początkująca
22-01-2006, 20:04:00

te tabletki po takiej "wpadce" to nie pamietam jak sie nazywa, ale lekarz Ci przypisze, kosztują one cos w granicy 60-80 zł. i skutecznosc z tego co wiem jest b. duza..

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Okres znowu
Hej dziewczyny będzie trochę długo ale muszę to jakoś opisać w styczniu okres spóźniał mi się długo byłam u lekarza przepisał mi duphaston na wywołanie po skończeniu całego leku pojawił się okres w 54dniu cyklu no i teraz mija 35 dc a okresu nie mam , czy on się pojawi czy znowu muszę iść po lek ktoś też tak miał że cykle się wydłużają po lekach Cykle mam zazwyczaj długie 33 dni
gość
Kłykciny kończyste
Witam, pozwolę sobie pokazać zdj. Czy są tutaj widoczne klykciny kończyste? Nie współżyje, czy jest inna możliwości niż przez kontakt seksualny aby się tym zarazić ? Pozdrawiam
gość
Ula
Dziewczyny bardzo proszę o podanie dobrego ginekologa i dermatologa . Proszę o odpowiedź
gość
Krwawienie z pochwy po oddaniu stolca
Od kilku dni zauważyłam u siebie przy oddawaniu stolca zaczęła mi lecieć krew z pochwy w kolorze ciemnym, brunatnym. Miałam już raz usuwana nadzerke z 3 lata temu. Brzuch też taki nabrzmiały, twardy. Nie wiem czy to problem z jelitami, czy ginekologicznie. Jak naciskam podbrzuchem to strasznie mnie boli, nawet podczas stosunku to nie jest przyjemne, już to ostatnio zgłaszałam do ginekologa powiedział że mi jajnik wędruje, ale powinien wrocic. I tak się zastanawiam czy to może być ta też przyczyna.
Reklama: