Reklama:

Rękawiczki (3)

Forum: Dla nastolatek

gość
31-12-2016, 12:03:37

Czy ginekolog może badać bez rękawiczek? Mnie tak doktor zbadał i zastanawiam się czy gdzies tego nie zgłosić. Myślę że wykorzystał to ze jestem młoda i jeszcze nie wiedziałam jak wygląda poprawnie wykonane badanie. W trakcie badania byłam zawstydzona, a teraz mam grzybice i byłam u pani doktor i jakoś nie wiedząc że przyszłam z infekcja badała mnie od razu w rękawiczkach
gość
01-02-2017, 13:50:19

Przede wszystkim nie powinnaś się zgodzić na badanie bez rękawiczki. Oczywiście możesz to zgłosić np do właściciela poradni/ gabinetu, ale najprawdopodobniej nie udowodnisz tego faktu. Więc szkoda Twoich nerwów. Wyciągnij wnioski na przyszłość. Ty jesteś właścicielką swojego ciała i tylko TY decydujesz jak masz być badana.
Początkująca
24-02-2017, 17:21:33

No ale skąd miała to wiedzieć osoba przy pierwszym badaniu?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Camel toe
Cześć, wiem że trochę nie odpowiedni temat na to forum, ale kto pyta nie błądzi. Mam problem z kopytem wielbłąda. Od jakiegoś czasu zauważyłam że nie ważne w jakich spodniach tworzy mi się ogromne kopyto wielbłąda. Zamówiłam silikonowe, wkładki do majtek, coś to daje, ale chciałabym chodzić w leginsach bez takich wkladek. Czy istnieje jakaś możliwość nieoperacyjnie, pozbyc sie camel toe na stałe?
gość
Mirena
Hej! Dziewczyny spotkałyście się z tym że wkładka zniknęła? Tzn jest ale w podżebrzu lewym (mialam robione Rtg), karmie piersią córkę i wyjąć laparoskopowo mogę najwcześniej jak skończę karmić, czyli za kilka miesięcy. No i do tego szpital i ta laparoskopia ;( a miało być tak pięknie
gość
Ula
Dziewczyny bardzo proszę o podanie dobrego ginekologa i dermatologa . Proszę o odpowiedź
gość
Kłykciny kończyste
Witam, pozwolę sobie pokazać zdj. Czy są tutaj widoczne klykciny kończyste? Nie współżyje, czy jest inna możliwości niż przez kontakt seksualny aby się tym zarazić ? Pozdrawiam
Reklama: