Reklama:

wizyta? (4)

Forum: Dla nastolatek

gość
18-10-2012, 21:44:49

Witam, dzisiaj idąc do poradni dla kobiet po receptę na tabletki(przyjmuje je od niecałego roku), pielęgniarka, która wypisywała mi ją patrząc na moją kartę zdrowia stwiedziła żebym się umówiła na wizytę do lekarza. Umowiłam się,ale tak naprawdę nie wiem po co. Co mam powiedzieć lekarzowi? Jakie badania powinien mi wykonać, bo zapewne chodzi o badania kontrolne, jednak na czym one się opierają, nie chcę aby lekarz,po mojej wizycie, stwierdził, że zmarnowałam jego czas i nie było potrzeby wizyty
Komentatorka
19-10-2012, 05:31:13

Nie, spokojnie :) Kobieta powinna badać się poprostu ginekologicznie co pół roku :) I jak przychodzi ten czas, to idziesz, lekarz rutynowo Cię bada i tyle :) Za pół roku powtórka :)
Wtajemniczona
22-10-2012, 13:30:40

Przyjmując tabletki anty powinnaś robić badania kontrolne i wg mnie powinien ci je przepisywać lekarz a nie pielęgniarka czy recepcjonistka - bo ona nie wie czy nie masz jakichs zmian w organizmie pod wpływem hormonów.
Komentatorka
23-10-2012, 05:50:03

Patpat..takie badania robi się co pół roku..a przez pół roku recepty wypisaną przez lekarza odbiera się w recepcji... Swoją drogą co być powinno a co jest to dwie różne rzeczy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: