Reklama:

Moc Polskich Warzyw: fasolka szparagowa - tradycyjny smak lata w nowej odsłonie

PAP MediaRoom

Ten tekst przeczytasz w 2 min.

Moc Polskich Warzyw: fasolka szparagowa - tradycyjny smak lata w nowej odsłonie

Panthermedia

fasolka szparagowa

Fasolka szparagowa to tradycyjny składnik wielu polskich potraw letnich. Nie tylko jest niskokaloryczna i bogata w błonnik, ale również doskonale smakuje. Pomimo tych walorów nie zawsze jest doceniana. Czas to zmienić. Poniższy artykuł przedstawia zaskakujące sposoby na przyrządzenie zielonej i żółtej fasolki szparagowej.

Reklama:

POWIĄZANE DYSKUSJE NA FORUM Z KATEGORII Zdrowie

ankieta dla pacjentów z cukrzycą typu 1 i typu 2
Hej! Zwracam się z prośbą o wypełnienie anonimowej ankiety, której wyniki posłużą mi do napisania pracy magisterskiej. Ankieta skierowana jest do osób chorujących na cukrzycę. Z góry dziękuję za poś...
Hospitalizacja
Jakie są kryteria, jakie musi spełnić cukrzyk by kwalifikował się na pobyt na oddziale diabetologii?
gość
Metoda EBK a późniejszą jaskra
Witam, Miałem robiona korekcję wzroku metodą EBK w 2018 roku wszystko ładnie i pięknie. Niedawno się dowiedziałem że moja mama ma jaskrę i będzie miała operację. I teraz moje pytanie, słyszałem że j...
Nagły skok poziomu cukru
Szukam wyjaśnienia dziwnej sprawy. Bez powodu (odpowiednia dieta, nawodnienie itp) cukier rośnie dużo poza 250, a podawana proporcjonalnie insulina nie powoduje spadku poziomu. Dopiero po kilku dostr...
Reklama:
Reklama: