Ja bym rowniez tobie radziła kupienie biustonosza z gompkami i fiżbinami ktory podkresli Twoj biust
kajav 2011-12-16 18:39:07 Ja sie jej nie dziwie że ona czuje sie nie kobieco, dziewczyna jak ma mały biust to wiadomo ze nie czuje sie jak kobieta tylko dziewczynka, ale sa rozne cwiczenia powiekszajace biost jednym z akich cwiczen jest uciskanie dloni na dlon na wysokosci klatkie piersiowej tak jak do pacierza przez pare sekund albo np biust też sie powieksza poprzez robienie babskich pompek
Gość 2011-11-25 23:41:56 Mam 18 lat i strasznie dziwne sutki, bardzo wystające i miękkie. Wyglądają mniej więcej jak połówki piłeczek pinpongowych przyczepione do piersi, a do tego mam jeszcze bardzo mały biust, tzn. znikomy. Jak się położe to tylko te sutki wystają z klatki piersiowej, bo cycki zlewają się z resztą ciała. Czuje się jak jakiś mutant. Tylko jak jest mi bardzo zimno to zmniejszaja sie i sa sterczace. A tak to caly czas sa jakby naddmuchane. na dodatek czasem jeden sutek jest bardziej "nadmuchany" od drugiego i wyglada to okropnie. A czasem jeden lekko sterczy a drugi wielki i nadmuchany,one czasem nie umieja sie nawet "zsynchronizowac". Co mi moze byc?? Czy ktos wie?? Prosze o pomoc
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.