Co do małych dzieci - nie słyszałam tego od żadnej mamy, ale od lekarki, u której byłam. Powiedziała, że ostatnio miała taką mała pacjentkę, dziewczynka grała na pianinie, ale tak bardzo przeszkadzały jej dolegliwości, że w ogóle nie mogła ćwiczyć (usiedzieć). Lekarka powiedziała, że po 1 serii naświetleń wszystko się pięknie zagoiło i wróciło do normy.
Dla osób zainteresowanych naświetlaniami w Warszawie, teraz odbywają się w Instytucie Onkologii na ul. Roentgena i kieruje na nie dr Agnieszka Maździarz. Ja byłam u niej najpierw prywatnie na wulwoskopii. Trochę żałuję, że nie poszłam od razu do niej, tylko do prof. Śpiewankiewicz, bo wizyta u prof. Ś. trwała ok. 10 minut, a kosztowała 200 zł. Prof. skierowała mnie po prostu do dr Maździarz, która przyjmuje w gabinecie obok (wizyta plus wulwoskopia to kolejme 200zł) ;)
Z tego co się dowiedziałam, wolne miejsca na zabiegi są jakoś w okolicach września, ale jeśli dadzą dodatkowy termin (teraz robią to tylko we wtorki, rozważają jeszcze dodać poniedziałki) to może i w sierpniu jeszcze da się załapać.
pozdrawiam :)